شهدای دارالولایه سیستان زابل
شهدای دارالولایه سیستان زابل
شهدای زابل 
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شهدای دارالولایه سیستان و آدرس shohadaysistan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





 

عبدالعلی ناظری در سال 1340 در شهر زابل دیده به جهان هستی گشود.
وی از همان دوران کودکی به تحصیل دانش و آموزش قرآن علاقمند بود. هیچ گاه نمازش ترک نمی شد و به بزرگترها احترام بسیار می نهاد. ایام فراغت را به خواندن کتاب های دینی و اخلاقی و احکام سپری می کرد و به مستمندان و ضعیفان یاری می رساند.
توصیه اش این بود که راه اسلام را در پیش بگیرید. باید راه شهدا را ادامه بدهیم، چون به خاطر دین اسلام این راه را انتخاب کردند.
ناظری در میان دوستان و همرزمان به مهربانی، تقوی، جدیت و نظم در کارها معروف بود و همیشه برای رفع مشکلات دوستان تلاش می کرد.
سرانجام در مورخه 11/8/1365 بر اثر سقوط هواپیمای سی-130 ارتش جمهوری اسلامی ایران در سن 25 سالگی به فیض عظیم شهادت نایل آمد.

کتاب کبوتران بهشتی جلد 5، صفحه:144
علی کریمیان در سال 1335 در خانواده ای متدیّن و کشاورز در یکی از روستاهای شهرستان زابل متولّد شد.
تحصیلاتش را تا مقطع سیکل ادامه داد و پس از آن وارد آموزشکده ی درجه داری شد. مدتی از خدمتش را در شیراز سپری نمود و در اوایل پیروزی انقلاب به لشکر 88 زرهی زاهدان منتقل شد. آغاز جنگ تحمیلی وی را به سوی مناطق عملیاتی کشاند و بیش از هفت سال در میادین نبرد، انجام وظیفه کرد. نماز اول وقت و ذکر خدا، توصیه دایم علی به خانواده و همرزمانش بود. آرامش روحی، دستگیری از نیازمندان و خوش رویی از صفات برجسته ی او بود.
سرانجام در حین مأموریت جابجایی پرسنل ارتش در سال 1375 بر اثر تصادف با یک کامیون در سنّ 40 سالگی به جوار رحمت حق شتافت.

کتاب کبوتران بهشتی جلد 5، صفحه:85
محمد مشتاقی در سال 1339 در شهرستان زابل در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود.
تحصیلاتش را تا اخذ مدرک سیکل ادامه داد و سپس به خدمت ارتش درآمد. از کودکی نشانه های رشد و بالندگی و متانت در چهره اش هویدا بود. در زمان اوج گیری انقلاب لشکر گارد را ترک کرد و به صفوف انقلابیون پیوست. بعد از پیروزی انقلاب به لشکر 88 زرهی زاهدان منتقل شد و چون فردی لایق و باشخصیت بود، به عنوان سرگروهبان گردان منصوب شد.
شهید مشتاقی فردی مهربان و دلسوز بود. رابطه اش با سربازان زیردستش، رابطه ی پدر و فرزندی بود و آنان نیز خیلی به او احترام می گذاشتند. فردی متدیّن و عاشق اهل بیت بود و به امام خمینی عشق می ورزید و بسیار مردم دار و متواضع بود.
با شروع جنگ تحمیلی به میادین نبرد حق علیه باطل اعزام شد و رشادت ها و ایثارگری های فراوانی از خود نشان داد. سرانجام در تاریخ 11/8/1365 پس از پنج سال حضور در جبهه در هنگام بازگشت بر اثر سانحه ی سقوط هواپیمای سی – 130 ارتش در سنّ 26 سالگی در اطراف زاهدان به فیض شهادت نایل آمد.


کتاب کبوتران بهشتی جلد 5، صفحه:125

 



پیام خادم سایبری: همسنگر گرامی نظرات سازنده خودرا برای مابیان فرمایید. برای تعجیل درفرج منجی عالم وشادی روح شهدای، دارالولایه سیستان صلوات

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ سه شنبه 28 آذر 1391 ] [ 13:8 ] [ زریافتی ]
.: Weblog Themes By salehon :.

درباره وبلاگ

مقرسایبری شهدای دارالولایه سیستان ما شهیدان جنون بودیم از عهد قدیم سنگ قبر ماست دریا، نقش قبر ما نسیم شهر ما آن سوی آبی هاست، دور از دسترس شهر ابراهیم ادهم، شهر لقمان حکیم اندکی بالاتر از آبادی تسلیم محض صاف می آیی سر کوی صراط المستقیم خاک آن عرشی ست، گل هایش زیارت نامه خوان سنگفرش آسمانش بال های یا کریم شهر ما آبادی عشق است - اما عشق چیست؟ - عشق یعنی نوح و ابراهیم و عیسی و کلیم عشق یعنی «قاف » و «لام » قل هو الله احد عشق یعنی «باء» بسم الله رحمن رحیم
موضوعات وب
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 17
بازدید دیروز : 24
بازدید هفته : 62
بازدید ماه : 954
بازدید کل : 2505
تعداد مطالب : 303
تعداد نظرات : 14
تعداد آنلاین : 1

به این سایت رأی بدهید